vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Thema-avond in De Pomp over SWAG.

Thema-avond in De Pomp over SWAG.

19 november 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Thema-avond in De Pomp over SWAG.

Jongerencentrum De Pomp in Almkerk heeft voor dit nieuwe seizoen een aantal thema-avonden gepland staan over onderwerpen die maatschappelijk kritisch zijn, actueel of gewoon van belang voor je (geloofs)leven. Op 19 november is het thema: SWAG

SWAG, cool, stoer, chill; zelfvertrouwen uitstralen. Is swag nodig voor je zelfvertrouwen of is SWAG een (fake) houding? Een coole selfie om indruk te maken? Een manier om populair te zijn? Hoe belangrijk is het om SWAG te hebben en wie bepaalt dit? Had Jezus ook SWAG...of...?

Als je hier meer over wilt weten, ben je van harte welkom op zaterdag 19 november in de Pomp. Nella Olieman zal deze avond inleiden. Nella heeft veel interculturele ervaring met jongeren en werkt op dit moment bij Agape, met straatjongeren in Delfshaven, Rotterdam. Het belooft een interactieve avond te worden!

De Pomp is te vinden aan de Sportlaan 3A in Almkerk. De deuren gaan om 20.00u. open en de avond zel begint om half 9. Speciale vragen over genoemd thema zijn t/m vrijdagavond 6 februari te mailen via het contactformulier van de site van De Pomp. Hierop is ook informatie te vinden over andere programma’s. Toegang is vrij.

Meer info: www.depomp.com

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

0183-442012

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!