woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Intocht Sint Nicolaas

Intocht Sint Nicolaas

19 november 2016
Van 16:00 uur tot en met 20:00 uur

WOUDRICHEM - Sinterklaas komt op zaterdag 19 november rond 16:00 uur aan in de historische haven van Woudrichem. Ook dit jaar zal hij aanmeren aan de steiger bij de wandelbrug achterin de historische haven. Op de pakjesboot zal gezellige muziek klinken door Hofkapel Nooitgedagt. Ook de DD-13 zal dit jaar weer met pakjesboot meevaren.

Sinterklaas loopt, voorafgegaan door Hofkapel Nooitgedagt en vergezelt door de burgemeester, met al zijn Pieten omhoog naar de kade. Daar lopen we in een muzikale optocht met alle kinderen naar de werfschuur van de Historische Haven.

Sinterklaas logeert dit jaar in de werfschuur, waar speciaal voor hem een echt Sinthuis is ingericht. Alle kinderen mogen daar die avond ook een kijkje nemen en Sinterklaas een hand geven, op schoot zitten en een mooie foto (laten) nemen.

Rond 20.00 uur gaat hij slapen en gaan de gordijnen dicht.

Om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij als organisatie de volgende maatregelen genomen:

– er zijn duikers aanwezig om op de veiligheid in het water toe te zien.
– er staan op verschillende plaatsen verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden en u als bezoeker de weg te wijzen.
– er is EHBO aanwezig om eventuele hulp te bieden.
– er staan dranghekken om delen van de wandelbrug af te sluiten, zodat Sinterklaas veilig kan aanmeren. Daarnaast staan er dranghekken ter afsluiting van het verkeer en op de werf, zodat ook daar de veiligheid in acht wordt genomen.

* uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren).
** u bent vrij om onderlangs of bovenlangs de wal mee te lopen om Sinterklaas binnen te halen, dit doet u op eigen risico.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Sinterklaasstichting Woudrichem

Woudrichem

Mirjam@sinterklaaswoudrichem.nl www.sinterklaaswoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!