donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Avond christenvrouw met Marianne Glashouwer

Avond christenvrouw met Marianne Glashouwer

17 november 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJKEN AALBURG - Op donderdag 17 november a.s. is er een lezing van Marianne Glashouwer op een avond van de Christenvrouw Wijk en Aalburg.

Locatie: Gebouw Rehoboth, Bergstraat 5
Thema: Rust vinden bij God in deze drukke wereld
Aanvang: 19.30 uur
Alle vrouwen welkom, toegang gratis.

Rust vinden bij God in deze drukke wereld
We hebben het tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Met ons gezin, ons werk, thuis, in kerk of maatschappij. We worden voortgejaagd door de klok. Zelfs als we met pensioen zijn, dan zijn we soms nog drukker dan daarvoor! En het is meestal ook heel goed werk dat we doen. We doen het voor God, voor de kerk, ons gezin, de school van onze kinderen, vrijwilligerswerk. Maar móeten wij dat allemaal wel doen? Soms mogen we ook wel eens ‘nee’ zeggen als er een beroep op ons gedaan wordt. We kúnnen niet alles en we hóeven ook niet alles. In elke situatie van ons leven mogen we eerst aan God vragen wat Hij wil dat we doen.

Achtergrond spreekster
Marianne Glashouwer was werkzaam bij de Evangelische Omroep. Ze is getrouwd met ds. Willem Glashouwer, internationaal voorzitter van Christenen voor Israël. Evenals haar man is ze al vele jaren betrokken bij het werk van Christenen voor Israël om solidariteit met het Joodse volk te betuigen. Ze spreekt regelmatig in binnen- en buitenland. Ook organiseert ze excursies naar het Corrie ten Boomhuis in Haarlem en naar synagogen in heel Nederland, evenals vrouwenreizen naar Antwerpen, Berlijn en Israël.

Graag ontmoeten wij u bij deze lezing van Christenen voor Israël! Nodig ook eens uw familie en vrienden uit om mee te komen naar een van onze lezingen of seminars.

Info

Organisator:

Adres:

Christenen voor Israel

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!