zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

 Vitaal Altena communitybijeenkomst

Vitaal Altena communitybijeenkomst

15 november 2016
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Vitaal Altena communitybijeenkomst op 15 november bij Rabobank Altena. In deze community nemen inwoners van het Land van Heusden en Altena deel. De community heeft als doel het gebied Altena vitaler te maken.

Tijdens deze bijeenkomst willen we u meenemen in het onderzoekstraject dat we hiervoor zijn gestart. Daarnaast zijn we ook benieuwd op welke manier u hier een bijdrage aan kunt leveren.

Waarom doen we dit?
Door de krachten van de drie gemeenten te bundelen versterken we de vitaliteit in Altena. De visiegroepen van de Samenwerkende Gemeente AWW zijn hier ook mee aan de slag. Vitaal Altena is een initiatief van Rabobank Altena en deze community versterkt de werkzaamheden van de visiegroepen. Ook willen we relevante partijen samenbrengen die de handen ineen slaan en maatschappelijke vraagstukken oplossen.

Vitaal Altena
Rabobank Altena wil als aanjager en verbinder, naast haar dienstverlenende activiteiten, ook betrokken zijn bij initiatieven in het Land van Heusden en Altena. Afgelopen maanden hebben wij samen met ons netwerk en adviesbureau BeBright de relevante thema’s die spelen in het Land van Heusden en Altena in beeld gebracht. De uitkomsten zijn gebundeld in een vitaliteitsscan. Deze scan geeft inzicht in de grootste uitdagingen en kansen voor de regio (nu en straks) binnen de vier thema’s: economische vitaliteit, duurzaamheid, wonen en leefbaarheid, en zorg en welzijn.
Wij gaan nu een stap verder.

Bijdragen aan de vitaliteit van Altena
Samen met u ,andere inwoners en belanghebbenden uit de zorg, het onderwijs, de overheid en het bedrijfsleven gaan we aan de slag. Tijdens de communitybijeenkomst staan de belangrijkste uitdagingen voor onze regio centraal. Met elkaar werken we toe naar concrete projecten die bijdragen aan de vitaliteit van onze regio. Het doel is om te bepalen wie er met deze projecten aan de slag gaan, zodat de groepen meteen kunnen starten.

Uw inbreng
Heeft of kent u zelf een mooi project of initiatief waarmee de vitaliteit van onze regio kan worden versterkt? Neem dan gerust contact met ons op. Wellicht wordt uw project tijdens de bijeenkomst gekozen en verder uitgewerkt.

Nodig ook vrienden en bekenden uit
Kent u mensen die ook een bijdrage willen en kunnen leveren aan een Vitaal Altena? Nodig hen dan uit voor deze bijeenkomst. Uzelf of anderen aanmelden kan door een e-mail te sturen naar communicatie.altena@rabobank.nl.

Locatie
Rabobank Altena
Sportlaan 170 te Almkerk

Programma
19.00 – 19.15 uur Ontvangst
19.15 – 19:30 uur Opening en start programma
19.30 – 20:00 uur De kansen en uitdagingen van Vitaal Altena
20:00 – 21:30 uur Aan de slag
21:30 – 21.45 uur Afsluiting en vervolgstappen
21:45 uur Borrel

Heeft u vragen over de bijeenkomst Vitaal Altena? Bel of mail ons gerust. U bereikt ons via telefoonnummer (0183) 50 76 35.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Rabobank Altena

Almkerk

(0183) 50 76 35

communicatie@altena.rabobank.nl www.rabobank.nl/altena
Deel dit bericht met je vrienden!