woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Dubbelcabaret op het kasteel

Dubbelcabaret op het kasteel

10 november 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Donderdag 10 november om 20.00 uur brengt Kasteel Dussen cabaret op de planken, met maar liefst twee cabaretiers: Pepijn Schoneveld en Jochen Otten. Dubbelcabaret en dus dubbel zoveel lol!

Voor de pauze brengt Pepijn Schoneveld een deel uit zijn nieuwe cabaretshow "Morgen klaart het op”. Vlijmscherp, openhartig, absurd en soms onverwacht poëtisch. Hij vertelt, zingt en maakt grappen over alle gedachten en emoties die we diep wegstoppen, maar die we niet kunnen ontkennen. Naast zijn enthousiasme en uitstraling heeft hij met zijn ontwapende kop vol rode krullen ook een hoge gunfactor. In 2012 was Pepijn finalist tijdens het Leids Cabaret Festival. Als acteur is hij bekend van o.a. Toren C, Klokhuis en Spangas.

Jochen Otten –opgegroeid in Loon op Zand - speelt na de pauze een deel uit zijn programma "Overwegend droog". Hierin stelt hij, met overwegend droge humor, dat liefde een keuze is en dat levert lachwekkende frust raties én verhalen op. Met zijn eerste programma won Jochen in één theaterseizoen de persoonlijkheidsprijs op Cameretten, de publieksprijs van de Holland Casino Podiumprijs en werd hij finalist bij het Leids Cabaret Festival. Naast cabaretier is hij ook bekend als schrijver van Dit was het nieuws, als stand-upcomedian bij Comedaytrain en als acteur bij Sluipschutters (BNN).

Meer informatie op www.pepijnschoneveld.nl en www.jochenotten.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!