donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank Altena Leden Event

Rabobank Altena Leden Event

03 november 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Rabobank Altena -  jaarlijkse Leden Event. Dit jaar met het thema 'Focus op Altena'. Het programma voor het event is heel divers.

De avond start bij Service Bioscoop Hollywoud met verschillende programma's. Actualiteiten, wereldwijd maar ook lokaal, worden onder de aandacht gebracht door politiek verslaggever Frits Wester en 'worldwatcher' Robert van der Roer.

Herman van Bolhuis en Bruno Fabre leggen hun focus op innovatie: wat is de invloed van 3D printing op onszelf? Wat betekent de ontwikkeling van robots voor personen en bedrijven? Toine van Peperstraten, voormalig presentator van NOS Studio Sport, test die avond de kennis van de leden met een sportquiz. Esther Crombag, viervoudig Nederlands kampioene tandem-wielrennen, werd op haar elfde blind. Zij laat zien dat wilskracht, vertrouwen in eigen kunnen en een positieve levenshouding een mens verder kan brengen.

Na afloop van het event ontmoet de bank haar leden voor een hapje en drankje aan de overkant van de bioscoop, op het kantoor aan de Sportlaan 170 in Almkerk.

Op 6 oktober ontvangen leden een uitnodiging per post of per e-mail met daarin gegevens voor het aanmelden. Leden kiezen één van de drie programma's.

Aanmelden voor het event kan vanaf 6 oktober via onderstaande website. Wie vragen heeft over het Rabo Leden Event kan contact opnemen via 0183-507500 of per e-mail op particulieren.altena@rabobank.nl

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Rabobank Altena

Almkerk

(0183) 50 76 35

communicatie@altena.rabobank.nl www.rabobank.nl/altena
Deel dit bericht met je vrienden!