vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Rabobank Tennisinstuif TV De Hei

Rabobank Tennisinstuif TV De Hei

14 oktober 2016
Van 15:00 uur tot en met 18:00 uur

NIEUWENDIJK - Tennisinstuif tv de Hei in Nieuwendijk

Ook dit jaar is er weer een tennisinstuif bij tv de Hei in Nieuwendijk. Jullie komen toch ook!?

VIERDE RABOBANK TENNISINSTUIF

WAT IS HET? De Rabobank Tennisinstuif geeft alle kinderen van de basisschool uit de regio de mogelijkheid om te ontdekken hoe leuk tennis is. De kinderen die al op tennis zitten kunnen nog beter worden tijdens de instuif.

WAAR IS HET? Bij Tennisvereniging De Hei aan de Ippelseweg 18 in Nieuwendijk.

WANNEER IS HET? Op woensdagmiddag 14 oktober. We beginnen om 15.00 uur en om ongeveer 17.00 uur mogen alle deelnemers lekker frietjes eten.

WAT GAAT ER GEBEUREN? Kom gezellig met zo veel mogelijk vriendjes en vriendinnetjes een middagje tennissen bij tennisvereniging De Hei. Onze poorten gaan open voor alle kinderen in de basisschool leeftijd. Iedereen kan kennismaken met TENNIS! En dat kost helemaal niets. Echte tennisleraren geven een tennisclinic. Ook kun je deelnemen aan het spellencircuit en er is een springkussen. Er zijn mooie prijzen te winnen en elke deelnemer krijgt een aandenken om deze leuke dag nooit meer te vergeten. We zorgen natuurlijk voor drinken en aan het eind eten we samen frietjes.

AANMELDEN: Stuur een mailtje naar jeugddehei@gmail.com met je naam en leeftijd en of je al op tennis zit of niet. Iedereen is welkom en er zijn tennisspullen aanwezig. Als je een tennisracket hebt mag je dat natuurlijk meebrengen. Sportschoenen(zonder noppen) zijn wel verplicht.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

TV De Hei

Nieuwendijk

jeugddehei@gmail.com www.tvdehei.nl
Deel dit bericht met je vrienden!