woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Twan Huys in Woerkums Literair Café

Twan Huys in Woerkums Literair Café

14 oktober 2016
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Journalist-presentator Twan Huys opent vrijdag 14 oktober het 24ste seizoen van het Woerkums Literair Café. Twan Huys (Sevenum, 1964) werd correspondent voor de NOS in Washington en schreef het boek ‘Ik ben een New Yorker’, een lofzang op New York. Hij werd een gezaghebbend presentator van NOVA, nu Nieuwsuur en bedacht College Tour. Samen met studenten maakte hij spraakmakende uitzendingen over Daan Roosegaarde, Ayaan Hirsi Ali, John Cleese, Armin van Buuren, Dalai Lama en Willem Holleeder. Begin dit jaar verscheen zijn boek over Bill en Hillary Clinton getiteld ‘De Clintons’. Twan Huys belicht natuurlijk de Amerikaanse verkiezingen.

Aanmelden
De aanvang van de avond in de Teerkamer is 20.30 uur en de entreeprijs bedraagt 15 euro voor niet-leden, leden en sponsors kunnen gratis naar binnen. Leden en sponsors wordt verzocht zich uiterlijk 7 oktober per mail aan te melden voor een reservering; de jaarlijkse ledenbijdrage dient voldaan te zijn.
Niet-leden kunnen zich ook aanmelden; zij worden op een wachtlijst geplaatst en vanaf 8 oktober krijgen zij bericht of zij in aanmerking komen voor een reservering (volgorde van binnenkomst telt). Wie een reservering heeft dient vóór 20.15 uur binnen te zijn, daarna wordt de Teerkamer ‘vrij gegeven’ voor mensen die geen reservering hebben. Wegens de enorme belangstelling voor ons Programma en de beperkte ruimte in De Teerkamer moeten wij deze werkwijze hanteren; we hopen op uw begrip.

Wijziging datum Slotavond
Op verzoek van de Teerkamer is de datum van de Slotavond gewijzigd van 20 mei naar 19 mei.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

De Teerkamer

Woudrichem

0183-307025

info@teerkamer.eu www.teerkamer.eu
Deel dit bericht met je vrienden!