donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Boerenerfdag 2016

Boerenerfdag 2016

20 augustus 2016
Van 10:00 uur tot en met 17:00 uur

GENDEREN - ZLTO-Boerenerfdag 2016 bij Laanbomenkwekerij J.C. van der Beek.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de teelt van laan- en parkbomen, bijvoorbeeld linde, eiken, sierappel en sierpeer. Daarnaast worden fruitbomen gekweekt, zowel nieuwe rassen als oudere streek gebonden rassen, waaronder de stoofpeer Roem van Altena. Wat kunnen we dit jaar verwachten? Hoe worden de metershoge bomen gerooid om een tuin weer te kunnen versieren? Welke fruitboom geeft nu een lekker stuk fruit? Hoe moeten ik nu een boom snoeien? Wanneer moeten we nu eigenlijk bomen planten?

Allemaal vragen die je al zou kunnen stellen op deze Boerenerfdag.

Parkeren
Het parkeren zal plaats vinden aan de parallelweg te Genderen.
Deze is door de ingestelde eenrichtingsweg te bereiken vanaf de rotonde aan de kromme Nol (Kruising N283 en N267) We hopen u hier weer te kunnen ontmoeten.

Informatie over de ZLTO Boerenerfdag is ook te vinden via Facebook.

Boerenerfdag is een evenement dat in de loop der jaren uitgegroeide tot een echte publiektrekker. De laatste jaren bezoeken enkele duizenden mensen dit evenement. De bezoekers zijn vooral afkomstig uit onze streek en naaste omgeving. Het doel van de Boerenerfdag is het zichtbaar maken wat de agrosector doet als producent van voedsel, als landschapsbeheerder en als buur.

Locatie Boerenerfdag 2016

Parallelweg 20
4261 GA Wijk en Aalburg
Bel: 0416 351 654

Info

Organisator:

Adres:

ZLTO | Laanboomkwekerij Van der Beek

Genderen

Deel dit bericht met je vrienden!