donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Slot Proevenstein

Slot Proevenstein

26 juni 2016


WOUDRICHEM / POEDEROIJEN: Slot Proevenstein

Op zondag 26 juni tussen 12.00 en 19.00 uur zijn bezoekers van harte welkom op het smaakvolle evenement: Slot Proevenstein. Kom langs en laat lekker voor je koken. Een (na)middag aanschuiven en relaxen in historische sfeer!

Slot Proevenstein

Dit jaar organiseert Slot Loevestein voor de tweede keer Slot Proevenstein. Dit smaakvolle evenement staat in het teken van eten, drinken en gezelligheid. De Voorburcht is ingericht als groot openlucht restaurant waar vijf restaurants zich presenteren en iedereen kan proeven van smakelijke culinaire hoogstandjes. Er is een gezellige markt met streekproducten, sfeervolle muziek en een kidsclub zodat de ouders lekker lang kunnen genieten van alle (h)eerlijkheden die geserveerd worden. Maak kennis met diverse restaurants en producten uit de regio en laat je verrassen.

Tip: bezoek ook het kasteel met een persoonlijke sleutel waarmee je 650 jaar geschiedenis zelf kunt ontdekken. Ontmoet Elsje die de was doet, een anonieme soldaat op wacht of luister naar een ‘live’ verhaal van een gids in het kasteel. Na een dagje Loevestein hebben ridders, soldaten en andere bewoners van de vesting geen geheimen meer voor je!

Het kasteel is open van 11.00 tot 17.00 uur, tegen de reguliere toegangsprijs.

Kijk voor meer informatie op de website.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Slot Loevestein

Woudrichem | Poederoijen

0183 - 44 71 99

info@slotloevestein.nl www.slotloevestein.nl
Deel dit bericht met je vrienden!