dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Feest Kinderopvang Buitengewoon

Feest Kinderopvang Buitengewoon

21 juni 2016
Van 15:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Feestelijke open dag wegens naamsverandering Kinderopvang Woudrichem.

Op 21 juni, de start van de zomer, viert Kinderopvang Woudrichem de nieuwe naam Kinderopvang BuitenGewoon. Alle kinderen van Woudrichem en omstreken zijn van 15.00 tot 19.00 uur van harte welkom op de feestelijke open dag. De kinderopvang laat direct zien waarom ze zo BuitenGewoon zijn, met buiten een blote-voetenpad, een écht paard en een grote tumblingbaan waar de kinderen lekker kunnen springen. Binnen vinden ouders en kinderen het pretparcours en een partnerplein met samenwerkingspartners als huiswerkbegeleiding, de muziekschool en lokale kinderlogopedie. In de ochtend kunnen peuters komen gymmen en staat de koffie en thee klaar voor de ouders.

Pretparcours
Kinderen kunnen tussen 15:00 en 19:00 uur samen met hun ouders het pretparcours volgen, het partnerplein bezoeken of optredens van de muziekschool bekijken. De feestelijke open dag is voor iedereen toegankelijk. Voor het pretparcours krijgen alle kinderen op school een stempelkaart, in iedere ruimte is een activiteit en kan een stempel gehaald worden. Tegen inlevering van de volgestempelde kaart krijgen de kinderen een gratis ijsje bij de ijskar met geiten-yoghurtijs van Lekker Gemekker uit Andel.

Peutergym en koffie in de ochtend
Kinderopvang BuitenGewoon biedt naast het kinderdagverblijf, bso en gastouders ook een peuterprogramma (in de volksmond peuterspeelzaal) op twee locaties, in het hoofdgebouw en in een speciaal peuterlokaal aan de Eben Haëzer. Daarom is er voor de peuters overdag ook al iets leuks te beleven op deze langste dag van het jaar. Van 10:30 tot 11:30 uur kunnen alle peuters die dat leuk vinden een uurtje komen peutergymmen aan de Middelvaart 1. Opgeven is niet nodig, gewoon komen en meedoen. Voor de ouders is er intussen koffie en thee, uiteraard zijn hier ook de ouders van de BuitenGewone Babyborrel welkom met hun baby. Voor alle aanwezige baby’s is er een speciale ontdekhoek ingericht.

Proosten en Toosten
Om 17:00 uur heft iedereen het glas en is de feestelijke overgang naar de nieuwe naam Kinderopvang Buitengewoon een feit. Een naam die minder algemeen is, passend bij de buitengewone rol die deze kinderopvang inneemt. Een kinderopvang die bijvoorbeeld veel buiten verblijft en buitengewoon flexibel is, maar dit heel gewoon vindt.

Feestprogramma 21 juni Kinderopvang Buitengewoon

7:00 – 8:30 uur
Gezamenlijk ontbijt voor alle aanwezige kleintjes en voorschoolse opvang
Veel streekproducten!

9:30 uur
De medewerkers in het zonnetje op buitengewone wijze

10:30 – 11:30 uur
Peutergym - Babyborrel - Koffie en thee voor de ouders
15:00 – 19:00 uur
Feestelijke open dag met:
- Pretparcours
- Partnerplein
- Optredens Muziekschool Woudrichem

17:00 uur
Proosten & toosten

Info

Organisator:

Adres:

Kinderopvang BuitenGewoon

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!