zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Korenavond zomerstart

Korenavond zomerstart

18 juni 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Korenavond Zomerstart 2016 met XSinchere, NJoy, Move en Con Forza. Een avond popmuziek met popkoren en een afterparty met The Piano Man

Op zaterdag 18 juni zal Con Forza, samen met Xsinchere uit Raamsdonk, NJoy uit Breda en Move uit Fijnaart, een avond met popkoren organiseren. Dit evenement vindt plaats in 't Uivernest in Hank en moet het begin zijn van een jaarlijks terugkerend evenement. In een avondvullend programma kunt je genieten van hedendaagse popmuziek met popkoren uit de regio.

Het evenement heet Zomerstart en zal jaarlijks in het weekend voorafgaand aan het begin van de zomer gaan plaatsvinden in 't Uivernest in Hank. Daarom willen wij je van harte uitnodigen om daarbij aanwezig te zijn. Na afloop zorgen we voor een leuke afterparty met The Pianoman!! Gegarandeerd dat het een festijn wordt!

Kaarten kosten in de voorverkoop 4 euro en zijn te verkrijgen bij 't Uivernest, de Jumbo in Hank en bij Bakkerij van der Westen in Raamsdonk en Raamsdonksveer. Kaarten aan de zaal kosten op de avond van het optreden 5 euro. De opbrengsten van deze avond komen ten goede aan KWF Samenloop voor Hoop. Meer informatie daarover kun je vinden op KWF Samenloop voor Hoop Altena. Uiteraard kun je daar ook je (extra) donatie plaatsen.

Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door: 't Uivernest in Hank, Jumbo Hank, Bakkerijen van der Westen. Maar wat deze avond helemaal compleet maakt is een volle zaal met fantastisch publiek. Zegt het voort en kom lekker genieten van het begin van de zomer!!

't Uivernest
Kerkstraat 9-11
4273CA Hank

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Popkoor Con Forza

Hank

www.con-forza.eu
Deel dit bericht met je vrienden!