vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Hardlopen De Peppel

12 juni 2016


DUSSEN - Op zondag 12 juni organiseren kinderen van groep 6, 7 en 8 van basisschool de Peppel in Dussen The Running Peppel. 'Wij zijn derdejaars pabo-studenten en zijn dit jaar stagiaires op basisschool De Peppel. Omdat wij iets willen betekenen voor de school, gaan wij, samen met een aantal leerlingen uit groep 6, 7 en 8, een hardloopevenement organiseren."

Deelnemers van alle leeftijden kunnen zich inschrijven voor verschillende afstanden. Het evenement is voor jong en oud. Inschrijven kan voor de afstanden 400 meter, 800 meter, 2,5 kilometer en 5 kilometer. Het is een officiële hardloopwedstrijd, waarbij zelfs een echte jury aanwezig is. Deelname is gratis en er is voor iedere deelnemer een leuke herinnering.

Het startschot van de 400 en 800 meter is om 12.30 uur en van de 2,5 en 5 kilometer is dat om 12.45 uur.
Om 12.15 uur wordt begonnen met een leuke warming up.

Tijdens het evenement zijn voor alle aanwezigen verschillende activiteiten georganiseerd. Zo is er een springkussen, kids kunnen zich laten schminken en er is nog veel meer te doen.

Deze wedstrijd wordt georganiseerd om zoveel mogelijk kinderen en volwassenen aan het bewegen te krijgen. Daarnaast leren leerlingen van groep 6, 7 en 8 wat er komt kijken bij het organiseren van een evenement.

Inschrijven kan vanaf 23 mei in de aula van de Peppel, maar ook op de dag zelf vanaf 10.15 uur.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Basisischool De Peppel

Dussen

https://www.facebook.com/hardlopendepeppel
Deel dit bericht met je vrienden!