donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Open dag  Dierenkliniek Sleeuwijk

Open dag Dierenkliniek Sleeuwijk

04 juni 2016
Van 11:00 uur tot en met 16:00 uur

SLEEUWIJK - Wij nodigen u graag uit voor onze open dag op zaterdag 4 juni tussen 11.00 en 16.00 uur! U kunt dan een kijkje nemen achter de schermen, want alle operatie- en behandelkamers zullen dan toegankelijk zijn voor publiek! Het is mogelijk om mee te lopen met de rondleiding, maar u kunt natuurlijk ook zelf de kliniek verkennen. In iedere kamer vindt u één van onze dierenartsen of assistentes en zij vertellen u graag meer over ons bijzondere beroep aan de hand van een korte demonstratie, video of een andere activiteit. Eén van de behandelkamers is zelfs omgebouwd tot fotostudio. Uw huisdier kan namelijk tijdens de open dag door een professionele dierenfotograaf op de foto gezet worden.

Niet alleen binnen kunt u zich uitstekend vermaken, maar ook buiten op ons parkeerterrein kunt u terecht voor alle zaken die van belang zijn voor de opvoeding en verzorging van uw huisdier. De volgende professionals uit de dierenbranche staan voor u klaar: hondenschool N&N Dogtrainers, Dierenasiel Gorinchem, H2Ond Hondenzwemmen, Mijn hond & ik – dierfysiotherapie, dierenspeciaalzaak Sleeuwijk en trimsalon Trim Time. Ook kunt u terecht voor voedingsadvies bij Royal Canin of Hill’s. De nodige entertainment mag ook niet ontbreken en daarom kunt u toeschouwer zijn bij de spectaculaire roofvogelshow van Flying Free. De roofvogelshow vindt 2 keer plaats en wel om 12.30 en 14.30 uur. Uiteraard zijn wij de kinderen niet vergeten, want ook voor hen is dit een dagje uit! Daarom staat er een springkussen, een schminkstand en een ijskar. Een kleurplaat en andere gadgets mogen natuurlijk niet ontbreken, deze krijgt u mee in een goodiebag!

Wij trakteren u zaterdag graag op een drankje en een ijsje en er zijn verschillende prijzen te winnen. Genoeg reden om even langs te komen toch?

Groeten,
Team Dierenkliniek Sleeuwijk

Dierenkliniek Sleeuwijk
Loevestein 2, 4254 EH Sleeuwijk

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!