dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Jongerendienst veg Koningshof

Jongerendienst veg Koningshof

29 mei 2016
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - Jongerendienst ‘Ik…?! Jou liefhebben?!

Op zondagochtend 29 mei is er weer een jongerendienst in de Vrije Evangelische Gemeente ‘De Koningshof’. Het thema van de jongerendienst deze ochtend is: ‘Ik…?! Jou liefhebben?!’. De spreker deze ochtend is Ruben Flach.

Inleiding op het thema:
‘Heb God lief boven alles en uw naaste als uzelf’. Daar is de bekende tekst opnieuw! Tijdens de vorige jeugddienst met het thema ‘Liefhebben voor dummies’ hebben we kunnen leren wat waarlijk liefhebben nou precies betekent. Nu gaan we weer een stapje verder.

We hebben allemaal wat, we zijn allemaal raar. Dat typeert het Nederlandse volk. Dat geldt ook voor de kerkgangers. We hebben allemaal verschillende kerkelijke achtergronden maar toch houden we van elkaar. Het is de liefde van God die ons verbindt. En tja…natuurlijk is het zo dat die andere kerk nog splinters in de ogen heeft maar daar kijken we doorheen. In het liefhebben wijzen we toch altijd weer zo snel op de verschillen. Maar zijn slechts medekerkgangers onze naasten?

Vluchtelingen, dat schreeuwerige buurjongetje, die lerares die jou altijd onvoldoendes geeft, het gepeste homostel bij jou in het dorp of je gierige baas die jou een bonus had beloofd maar van dat geld op vakantie gaat… De naasten liefhebben gaat volgens de standaard van Jezus veel verder. Hoe zit dat met jou? Heb jij je naasten lief?

“Moet ik al die mensen die ik niet mag liefhebben?!” Het antwoord: Jazeker. “Maar hoe dan?” Ruben Flach zal ons meenemen in wat God door Zijn woord daarover tot ons wil zeggen.

Iedereen is van harte welkom op zondag 13 maart, aanvang 10:00 uur in VEG De Koningshof, Burgemeester v.d. Schansstraat 50 in Andel. Ook de wat oudere mensen mogen gewoon naar binnen. Het is maar net hoe jong je je voelt! Iedereen is van harte welkom, graag tot dan!

- Jeugdgroep Quest -

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

VEG De Koningshof

Andel

0183 44 39 13

www.koningshof-andel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!