donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Afterparty Ouwe Zesde Kozakken Boys

Afterparty Ouwe Zesde Kozakken Boys

14 mei 2016
Van 16:00 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Ondanks dat het 1e elftal de titel net niet heeft geprolongeerd, kunnen we met grote trots vaststellen dat we als vereniging een top-seizoen hebben gehad. Met nog twee bekerfinales in het verschiet voor de A-selectie, het behalen van de vierde ronde KNVB-beker en promotie naar de tweede divisie hebben we geschiedenis geschreven.

Zeker zo belangrijk zijn de geweldige aantallen aan (periode) kampioenschappen die zijn behaald door de overige elftallen die Kozakken Boys rijk is. Ook het ledenaantal van meer dan 1000, is nog nooit zo hoog geweest. Dit zijn enkele hoogtepunten maar zeker nog niet allemaal. Eigenlijk......is het onbeschrijflijk wat "onze" vereniging met haar leger aan vrijwilligers/sponsors voor elkaar heeft gebokst. Om dit memorabele seizoen in stijl af te sluiten organiseren we ook dit jaar weer een afterparty. Omdat wij ('t Ouwe Zesde) dit jaar ons 10 jarig jubileum vieren hebben we besloten om het nog iets groter aan te pakken. We nodigen hierbij iedereen, die Kozakken Boys een warm hart toedraagt uit, om zaterdag met ons de afterparty te vieren.

Na afloop van de wedstrijd tegen SteDoCo (die hebben waarschijnlijk ook wat te vieren) neemt top party DJ Dominic plaats achter de knoppen. Hierbij wordt hij bijgestaan door de populaire volkszanger Rob Grijsbach (gesponsord door "Good Old" Dennis Netten.) En.....wie weet.... zijn er wederom spontane Kozakken artiesten die het podium betreden!

Thuis eten.........Nee, dit keer niet want Aslan is ook weer van de partij met zijn heerlijke Dönner kebab kraam.

Tevens kan je zaterdag bij onze vrienden van de Supporters Vereniging je stem uitbrengen voor de "speler van het jaar".

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor een passend afscheid van de topklasse.

Tot zaterdag.
't Ouwe Zesde.

Info

Organisator:

Adres:

Website:

vv Kozakken Boys

Werkendam

www.kozakkenboys.nl
Deel dit bericht met je vrienden!