vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

PUTT-Kampioenschappen Golfpark Almkreek

PUTT-Kampioenschappen Golfpark Almkreek

30 april 2016
Van 14:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK / ALMKREEK: Voor de tweeede keer de  ”PUTT-Kampioenschappen” op Golfpark Almkreek. Bij de organisatie is één van onze jeugdleden (Jordi van Sonsbeek) betrokken, die dit als schoolproject mee gaat organiseren.

De wedstrijd wordt gespeeld over 29 holes op de oefenfaciliteiten. De hoofdgreenkeeper Ton Heesterman zorgt voor supermooie greens. Men kan putt-kampioen worden in 3 verschillende categorieën: dames, heren en jeugd.

De wedstrijd wordt als shotgun gespeeld en zal starten om 15.15 uur. De wedstrijd duurt ongeveer 1,5 uur. Er zijn prijzen voor de nummers 1 t/m 3 van elke categorie. De speler met de minste putts over 29 holes ontvangt een bronzen wisseltrofee.

De prijzen worden voor een deel gesponsord door Wim Versluis ”de Dutchgolfclubfitter” en Bert Kooring van Art&Flowers. De wisseltrofee wordt van brons gemaakt door een van onze leden, Frans Gort. Clublid René Mooij van Almbouw is hoofdsponsor en verzorgt de golfballen, waar ook mee wordt gespeeld. Het is mogelijk, als bedrijf of particulier, een hole te sponsoren, de kosten hiervan zijn EUR 10,00.

Vanaf 14.00 uur zijn de oefenfaciliteiten geopend om voor te spelen. Na de wedstrijd is de prijsuitreiking en krijgt u een lekker bitterballetje aangeboden door de horeca van het Golfpark.

Het inschrijfgeld bedraagt EUR 2,00 en komt ten goede aan de clubkas van de jeugd.

Programma:

14.00   Aanmelden bij de wedstrijdtafel
15.00   Breefing
15.15   Start wedstrijd
17.00   Prijsuitreiking

Inschrijven:

U  kunt zich inschrijven door een mailtje te sturen naar edwin@golfacademy-almkreek.nl.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Golfpark Almkreek

Almkerk

0183-403592

info@golfpark-almkreek.nl www.golfpark-almkreek.nl
Deel dit bericht met je vrienden!