vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bijbel Open Avond

Bijbel Open Avond

28 april 2016
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Bijbel Open Avond

Wij willen u ontmoeten op donderdag 28 april 2016 in het Hervormd jeugdcentrum de Bron, om samen met elkaar Gods Woord te openen.

Ook deze avond slaan we Gods woorden open. Br. H. van Hall zal voor ons Lucas 14:15 t/m 24 behandelen. In dit Bijbelgedeelte zien we dat er een grote maaltijd zal worden gehouden. Maar iedereen heeft een ‘smoesje’ om niet te komen. Ze worden bezig gehouden met aardse/materiele zaken. Alleen zij die arm, verminkt en kreupel door het leven gaan, worden daarna geroepen. En dat zijn er velen!. Maar het huis is nog lang niet vol, er kunnen nog meer mensen bij…..

Geeft u/geef jij gehoor aan de uitnodiging van de Heere om met Hem de maaltijd te houden of zijn wij ook te zeer in beslag genomen met allerlei alledaagse dingen? Wilt u meer weten wat de Here Jezus te zeggen heeft? Kom dan luisteren en van Hem leren.

De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte uitgenodigd! Neem ook eens een kijkje op onze website www.bijbelopenwerkendam.nl daar vind u de actuele informatie over de avond en kunt u nog eens een avond beluisteren.

Bijbel Open Comité Werkendam

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Bijbel Open Comite

Werkendam | Hervormd Jeugdcentrum De Bron

www.bijbelopen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!