woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Voorspeelmiddag in ‘t Rondeel

Voorspeelmiddag in ‘t Rondeel

16 april 2016
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Woudrichems Muziekvereniging Kunst Na Strijd organiseert een Voorspeelmiddag voor haar leden.

Op deze middag laten de jeugdleden horen wat hun muzikale vorderingen zijn. Natuurlijk wordt elk optreden beoordeeld door een vakkundige jury. Deze jury geeft geen punten. Zeker voor de beginnende muzikanten is mee doen al spannend genoeg. Wel wordt een rapportje geschreven waarin wordt benoemd wat goed ging, maar ook wat een volgende keer nog beter zou kunnen. Dirigent van het Harmonieorkest Hans Verheij wordt dit jaar bijgestaan door enkele docenten van KNS, te weten Marja van Heelsum, Adriaan de Bruijn en Olaf Baeke (tevens dirigent van het Opleidingsorkest).

Behalve individuele optredens staan ook duetten op het programma, als ook een aantal optredens met pianobegeleiding. Kunst Na Strijd heeft Henk van Andel uit Oudendijk bereid gevonden deze taak op zich te nemen. Ook zal het Opleidingsorkest van KNS een optreden verzorgen. Zij spelen twee leuk in het gehoor liggende werkjes.

Om de kosten van de middag wat te drukken, zal een aantal keren worden gespeeld aan het Rad van Avontuur. Naast leuke (muziek-)prijsjes zijn hierbij ook geldprijzen te winnen.

Belangstellenden zijn van harte welkom om deze middag te bezoeken, welke wordt gehouden in ’t Rondeel te Woudrichem.

Toegang is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Muziekvereniging Kunst Na Strijd

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!