donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Passion Impact 2016

Passion Impact 2016

23 maart 2016
Van woensdag 23 maart 2016 tot en met vrijdag 25 maart 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Binnen de gemeente Focus op God is het project ‘Passion Impact 2016’ ontstaan. Het doel van dit project is om het evangelie onder de mensen te brengen door middel van twee filmvoorstellingen. Hiervoor hebben we maar liefst op twee avonden een filmzaal afgehuurd in Bioscoop Hollywoud in de week voor Pasen. De gemeente Focus op God wil 'met elkaar opstaan om de passie van Jezus uit te delen en mensen voor Jezus te winnen, te beginnen met de regio Altena+.'

Op woensdagavond 23 maart zal de eerste filmvoorstelling zijn, namelijk ‘The passion of the Christ’, waarbij gemeenteleden gasten mogen uitnodigen. Zondag 13 maart zijn er in de dienst uitnodigingskaarten beschikbaar voor deze film. Met deze ‘bioscoopbon’  kun je mensen uitnodigen met de bedoeling dat je ook persoonlijk deze mensen meeneemt naar de film om samen te ervaren wat Jezus voor ons heeft gedaan. Iedereen uit de gemeente kan dan gratis reserveren voor zichzelf en voor de gasten.

Voorafgaand aan de vertoning van de film is er gelegenheid om je gasten te ontvangen in de foyer van Hollywoud en ze een gratis kopje koffie/thee aan te bieden. Na afloop van de film zal Jan in de bioscoopzaal een oproep doen. Er is ook ruimte voor een gesprek en/of gebed.

De tweede voorstelling is op vrijdag 25 maart (goede vrijdag) en zal door middel van de (social) media in onze eigen regio bekend gemaakt worden om ook bezoekers te trekken die we niet direct persoonlijk kennen. Deze avond is de première van de film ‘RISEN’. Een nieuwe film die de kracht van het evangelie op fantastische wijze neerzet, vanuit het perspectief van een ongelovige Romein (klik hier voor trailer 1 of voor trailer 2).

Hieronder de aanbeveling van Craig Groeschel, stichter en senior voorganger LIFE.CHURCH:
“RISEN is a movie that you can bring someone to who’s not a follower of Jesus. It has the potential to impact one’s life in a very significant spiritual way.”

In de media zal voor deze filmvoorstelling een toegangsprijs worden genoemd van € 5,00 per ticket. Dit is inclusief één consumptie. Daarmee komt de toegangsprijs ver beneden de gebruikelijke toegang te liggen zodat de drempel heel laag wordt. De bezoekers zullen echter op de avond zelf gaan ervaren hoe het is als er iemand is die voor je heeft betaald…

Het bijzondere is dat wij als gemeenteleden de mogelijkheid krijgen om te investeren in de stoelen van Hollywoud voor deze voorstellingen. Per stoel is de bijdrage € 10,00. De vraag daarbij is: “Hoeveel zielen geef jij een stoel?” Het zou mooi zijn als alle stoelen op deze manier verkocht worden, waardoor we als gemeente het evangelie in de samenleving brengen! We verwachten dat iedereen in de gemeente actief gaat meedoen! Hoeveel mensen nodig jij uit? Mocht het storm lopen, dan is er nog een mogelijkheid voor een derde filmavond.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Focus op God

Almkerk

info@focusopgod.nl www.focusopgod.nl
Deel dit bericht met je vrienden!