zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Startsein Plukroute Hank

Startsein Plukroute Hank

21 maart 2016
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

HANK - Wethouder Wim de Jong geeft op 21 maart het startsein voor Plukroute Hank

Na maanden van voorbereiding wordt door wethouder Wim de Jong en de kinderen van de basisscholen het startsein gegeven voor de aanplant van plukroute Hank. De feestelijke start zal plaatsvinden nabij het Rietveldplantsoen tussen “het Uivernest” en “de Dotter”.

Een eetbare route met fruit- en notenbomen, bessenstruiken, kruiden en meer. Dit concept is al succesvol toegepast in Tilburg en wordt nu voor het eerst aangelegd in een Brabants dorp. Een samenwerking tussen gemeente, provincie Noord-Brabant, Woonlinie  en enthousiaste vrijwilligers, onder begeleiding van Martijn Ballemans en Petra Elema van “Plukroute.nl”.

Wethouder Wim de Jong is vanaf het begin zeer betrokken bij het project: ”Deze plukroute is een geweldig initiatief van en voor Hank. Als ik zie hoe enthousiast en betrokken de initiatiefnemers zijn, dan weet ik zeker dat jong en oud hier veel plezier aan gaan beleven. Als gemeente ondersteunen we hen dan ook van harte, financieel en waar mogelijk in de uitvoering.”

Iedereen die geïnteresseerd is in de plukroute, is van harte welkom om bij het startsein en/of de daarop volgende aanplantdagen een kijkje te komen nemen. Met elkaar kunnen we Nederland zo beetje bij beetje wat groener, gezonder en socialer maken!

Alles over de aanleg van Plukroute Hank vind je op de Facebookpagina “Plukroute-Hank”.

Voor vragen kun je mailen.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Plukroute Hank

Hank

plukroute@hank.nl
Deel dit bericht met je vrienden!