vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Genezingsdienst Holland Shift

Genezingsdienst Holland Shift

18 maart 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Op vrijdag 18 maart organiseert Holland Shift een genezings- en bevrijdingsdienst in Wijk en Aalburg.

"De laatste 2 maanden ervaren we echt dat er iets aan het veranderen en aan het bewegen is in Wijk en Aalburg" aldus Guyguy Pondelet.
Via Facebook laat men weten: 'Vol verwachting kijken ze uit naar wat de Heer gaat doen deze avond. Iedereen is van harte welkom, mensen moeten komen met een verwachting, dat ze in Jezus naam genezing zullen ontvangen. Hij is de Geneesheer! Hij is dezelfde gister, vandaag en altijd!'

Vanaf april 2015 is Holland Shift na een krachtige 24 uurs gebed te hebben gehouden voor het Land van Heusden en Altena, elke laatste vrijdag van de maand aanwezig in wijkgebouw Bubeclu in Wijk en Aalburg behalve vrijdag 25 maart in verband met Goede Vrijdag.

Het doel van deze avonden is om de Heilige Geest van God de ruimte te geven, zodat mensen zullen gaan wandelen in hun roeping en dat Nederland wordt teruggebracht naar het oorspronkeljjke plan van God, een land waar Jezus regeert! Het verlangen van Guyguy Pondelet is dat het hart van het volk geraakt wordt zodat zij hun verantwoordelijkheid voor dit land weer op gaan pakken!

Tevens wordt er onderwijs gegeven welke gebaseerd is op het Woord van God waarin Guyguy Pondelet en zijn vrouw Anna Pondelet voorgaan.

Info

Organisator:

Adres:

Recolte Ministry | Holland Shift

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!