donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Heel Altena bakt taarten

Heel Altena bakt taarten

18 maart 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

REGIO - Heel Altena bakt Duitse taarten!

Heel Altena Bakt Duitse taarten: er zit een deskundige jury likkebaardend op uw zelfgebakken taart te wachten. Liefst in het thema van de avond ‘Duitsland’ in de breedste zin van het woord. Dus kom met uw zelfgebakken taart naar ’t Uivernest in Hank. Onder de inzendingen, die ter plaatse worden geproefd en gejureerd, worden leuke prijzen uitgereikt.

Op vrijdagavond 18 maart a.s. pakt de Bibliotheek CultuurPuntAltena uit met een bijzondere afsluiting van de Boekenweek. Omdat het thema Duitsland is, is gekozen voor een Duitse avond met muziek, hapjes en Nelleke Noordervliet.

Boekenweek in Altena: dit jaar heeft de bibliotheek gekozen voor het gloednieuwe partycentrum ’t Uivernest in Hank als locatie.  Voor deze avond een Duitse ‘Kneipe’ met in plaats van een Oktoberfest een Literaturfest. De bekende schrijfster Nelleke Noordervliet zal de avond openen. Ondertussen worden in de bar de braadworsten en pullen bier klaargezet en natuurlijk de taarten van de wedstrijd “Heel Altena Bakt Duitse taarten”.

Na de pauze kunt u genieten van Duitse evergreens en schlagers gezongen door Lucia Ciobotaru.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Bibliotheek CultuurPuntAltena

Werkendam

0183-501983

info@bibliotheekaltena.nl www.cultuuraltena.nl
Deel dit bericht met je vrienden!