vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

 Thema-avond met Cees Vork van stichting Op de Bres

Thema-avond met Cees Vork van stichting Op de Bres

16 maart 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

ANDEL - Cees Vork zal op woensdag 16 maart in VEG de Koningshof te Andel de tweede studie verzorgen met het thema: ‘2016: Waar is God in de wereld van vandaag?’.

Toelichting van de spreker op deze avond:
‘Tijdens deze tweede studieavond gaan we verder in op Gods activiteiten in de hedendaagse politieke, religieuze en maatschappelijke ontwikkelingen. Vanuit de Bijbel zien we dat actuele gebeurtenissen te maken hebben met Gods plan en doel.
De aanwezigen zullen gesterkt worden in hun geloof vanwege het feit dat God niet alleen bemoeienis heeft met individuele mensen maar ook met alle volkeren.
De gemeente van Christus, Israel en Jeruzalem, eindtijdontwikkelingen in de wereld zullen naar voren komen. De aanwezigen zullen bemoedigd worden en een groter verlangen krijgen naar de komst van Christus en Zijn vrederijk. Hartelijk welkom en neem anderen mee!”.

Over de spreker:
Cees Vork is op 19 jarige leeftijd tot levend geloof gekomen. Hij is werkzaam geweest bij leefgemeenschap ‘In de Ruimte’ in Soest en heeft vervolgens een driejarige Bijbelschool gevolgd. Daarna heeft hij een jaar promotiewerk voor deze stichting gedaan in Californië. En ondertussen was hij zijdelings bij Op de Bres betrokken geraakt. Tijdens zijn jaar in Amerika maakte hij namelijk kennis met gebedsbewegingen, en ontdekte dat bidden de sleutel is tot verandering in gemeenten en samenlevingen. Daar was hij zo enthousiast over dat hij, terug in Nederland, overal gebedsscholen stichtte en mensen trainde."Na een lange periode bij Jeugd met een Opdracht in Heerde (1985 tot 1993), maakte Cees de overstap naar Op de Bres. Sinds 1993 werkt hij fulltime voor deze interkerkelijke stichting, die non-stop voorbede doet voor Nederland, Nederlanders, de overheid en voor Israël. Nu mag hij regelmatig op strategische plaatsen mag staan om te proclameren dat de Here Koning is en hoe God via de gebeden van Zijn volk regeert. In de Verenigde Naties, op het Rode Plein, bij de Twin Towers, in het torentje van de Minister- President of bij het Europees Parlement – Cees Vork mag mensen bemoedigen en waarschuwen in Jezus’ Naam.

Iedereen is van harte welkom op woensdag 16 maart.
Locatie :  VEG de Koningshof, Burg. v.d. Schansstraat 50 te Andel.
Tijd   :  De aanvang is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open en is er koffie en   thee.
Toegang is vrij (er is een collecte ter bestrijding van de onkosten) 
Voor meer informatie kunt u terecht bij: petra.vos@planet.nl tel. 0183 44 39 13

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

VEG De Koningshof

Andel

0183 44 39 13

www.koningshof-andel.nl
Deel dit bericht met je vrienden!