woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Talentenveiling

Talentenveiling

11 maart 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Op vrijdagavond 11 maart wordt er weer een talentenveiling gehouden! Op vrijdagavond 11 maart a.s. wordt er voor de tweede keer een talentenveiling gehouden in de zalen van de kerk.

De zaal is om 19.30 uur open en om 20.00 uur begint de veiling.

Anders dan het vorige jaar zal er geen pauze worden gehouden, maar tussendoor wordt u voorzien van een hapje/drankje. De kosten voor een consumptie zijn € 1,-.

Alle aanwezigen kunnen die avond bieden op allerlei aangeboden talenten. De talenten worden per opbod geveild. We hopen natuurlijk dat de aanwezigen flink tegen elkaar opbieden om zo een zo hoog mogelijke veilingprijs te krijgen.

Naast veel biedende mensen hebben we ook veel mensen nodig die hun talent(en) aanbieden. Jong en oud, iedereen kan meedoen!

Voorbeelden van talenten zijn:
* Taart bakken
* Avondje oppassen op de kids
* High-Tea verzorgen
* Kinderfeestje organiseren
* Bijlessen

* Ontbijt / lunch / diner verzorgen
* Middagje klussen
* Overnachting (als u in het bezit bent van een vakantiewoning)

Er kan dus van alles geveild worden. Het kan niet gek genoeg zijn.
Jouw talent kan ingediend worden via de website van de Werkgroep Bulgarije: www.werkgroepbulgarije.nl of door het het strookje in te vullen onderaan de flyer, welke liggen in de hal van de kerk. Deze strookjes kunnen ingeleverd worden in de daarvoor bestemde talentenbox in de hal van de kerk.

Op de site kun je ook een overzicht van alle aangeboden talenten vinden.

Bij het aanbieden van je talent kun je ook aangeven voor welk minimum bedrag je het talent wilt aanbieden en voor hoeveel persoon het talent geldt. De veilingmeester zal dan op dat bedrag de biedingen starten. Daarnaast is het van belang dat wanneer er een talent aan wordt geboden bijvoorbeeld kinderfeestje organiseren dat het bedrag waarvoor het geveild wordt niet alle kosten dekt. Dit duidelijk vermelden als het talent opgegeven wordt. Welke kosten er achteraf nog bij kunnen komen.

Staan er talenten bij waar u nu al op wilt bieden, dan kan dit. Geef dit door via het volgende e-mailadres info@werkgroepbulgarije.nl.Graag naam en telefoonnummer vermelden. Wanneer je al eerder biedt op een talent via de site,betekent dit niet dat je automatisch de winnaar bent van het aangeboden talent. Tijdens de avond starten we met het bod wat er is uitgebracht. Aan de hoogste bieder wordt het talent verkocht. Vervolgens krijgen dekoper en aanbieder elkaars gegevens. Het is daarna aan de koper en aanbieder zelf om afspraken te maken hoe en wanneer het talent wordt uitgevoerd. Het uiteindelijke bedrag van de gewonnen veiling kunt u achteraf per bank overmaken op het rekeningnummer van Werkgroep Bulgarije.

Wij hopen op mooie talenten die ingebracht worden en een goede uitwerking in de gemeente.

Deze actie is niet alleen bedoeld om geld op te halen, maar ook om de onderlinge banden in de gemeente te versterken. Iedereen is van harte welkom!

Heb je nog vragen dan kunnen deze gemaild worden naar het bovengenoemd e-mailadres.

Wij hopen iedereen te mogen begroeten tijdens de veilingavond.

De opbrengst zal zijn voor de kerk en de kindertehuizen in Bulgarije.

Groet,
Actiecomité Werkgroep Bulgarije

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg | Oude Kerkstraat 19A

697789

www.hervormdaalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!