donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Geloofsopvoeding: Hoe doe je dat?

Geloofsopvoeding: Hoe doe je dat?

10 maart 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Het is vanzelfsprekend dat je als ouders graag wilt dat je kinderen ook op die God vertrouwen die je zelf belangrijk vindt, vertrouwt en betrekt in je leven. In het doopformulier staat ook een vraag met een opdracht: ‘Belooft u en neemt u voor uw rekening deze kinderen van wie u vader en moeder bent, bij het opgroeien in deze leer naar uw vermogen te onderwijzen en te laten onderwijzen?’
Maar hoe doe je dat? En op welke momenten? En wanneer in de opvoeding begin je hier mee? En als je vindt dat je niet zoveel over God weet, wat dan?

Dominee Berry Haverkamp en jeugdouderling Sander Louwerse willen u graag uitnodigen voor een avond over geloofsopvoeding. We willen er een praktische avond van maken, waarop we elkaar, als ouders, praktische tips en ideeën kunnen geven. We kijken ook naar wat de Bijbel ons aanreikt over wat we onze kinderen mee mogen geven over ons geloof.

Verder zal er een boekentafel zijn met materialen (boekjes, kinderbijbels, tijdschriften enz. enz.) die erg bruikbaar zijn binnen het gezin.

Van harte welkom in Hervormde kerk De Burg te Aalburg.

(Foto Hervormd Aalburg)

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Hervormd Aalburg

Wijk en Aalburg | Oude Kerkstraat 19A

697789

www.hervormdaalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!