donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Modeshow bij Ballegooyen Modes

Modeshow bij Ballegooyen Modes

07 maart 2016
Van 13:30 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - De winkel van Ballegooyen Modes in Dussen is goed gevuld met voorjaarstrends voor dames en heren, het modeteam is op de hoogte van alle ins en outs en het BM glossy magazine ligt te glanzen in de winkel. Stuk voor stuk tekenen die erop wijzen dat Ballegooyen Modes klaar is voor een nieuw modeseizoen en dat de halfjaarlijkse modeshow weer op de agenda staat.

Traditie
De modeshow bij Ballegooyen Modes is een echte traditie. Op de catwalk in de winkel geven mannequins en dressmen elk seizoen een gezicht aan de nieuwste trends. De modeshows zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een evenement dat je als modeliefhebber niet kunt missen.

Op maandag 7 maart a.s. is het de beurt aan de collectie voorjaar/zomer 2016 om geshowd te worden. De eerste show vindt plaats om 13.30 uur en de tweede om 19.30 uur. Voor de modeshow dient tijdig gereserveerd te worden en de entree is 5 euro per persoon. Dat kan telefonisch op 0416-391230, via e-mail info@ballegooyenmodes.com of via de website ballegooyemodes.com/modeshow.

Evenementenkalender
Naast de modeshow staat er een reeks evenementen op de agenda van de modezaak in Dussen. Twee Fashiondays, een drietal evenementen speciaal voor heren en er wordt zelfs een Ballegooyen Next Top Model gekozen dit seizoen. De volledige fashionkalender is te vinden op ballegooyenmodes.com en er ligt voor iedereen een exemplaar van BM Magazine klaar in de winkel aan Molenkade 25 in Dussen.

Ballegooyen Modes heeft een webshop en is ook te vinden op diverse social media zoals Facebook, Twitter en Pinterest

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Ballegooyen Modes

Dussen

0416 391 230

info@ballegooyenmodes.com www.ballegooyenmodes.com
Deel dit bericht met je vrienden!