zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Nederlands Dichters Podium

Nederlands Dichters Podium

01 maart 2016
Van 19:45 uur tot en met 00:00 uur

WERKENDAM - Dichterspodium Werkendam
Op dinsdag 1 maart van 19.45 uur tot ca. 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bibliotheek van Werkendam aan de Gedempte Haven 17 voor een nieuw dichterspodium. De  toegang, de koffie/thee en de nazit zijn gratis. 

Dichter van de maand
Manuel Suurhoff uit Breda probeert, ondanks zijn drukke baan, toch regelmatig voor te dragen. Zijn gedichten hebben een filosofische inslag, gecombineerd met een humoristische kijk op het leven.

Muziek
Troubadour Anouk Balins uit Nijmegen treedt met haar gitaar op voor grote zalen, maar ook voor kleine gezelschappen. Zij brengt zowel Nederlandstalige- als anderstalige   luisterliederen, zoals een troubadour betaamd.

Spontaan zelf voordragen
Voor het Open Podium zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich tot vlak voor de aanvang van de avond aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma: info@marcelvaandrager.nl. of www.nederlandsdichterspodium.nl

Het Nederlands Dichters Podium wordt mede mogelijk gemaakt door Bibliotheek Altena en de gemeente Werkendam.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Nederlands Dichterspodium

Werkendam | Bieb

0183 – 50 12 74

info@marcelvaandrager.nl www.nederlandsdichterspodium.nl
Deel dit bericht met je vrienden!