dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

'Opa is onbetaalbaar' in Teratina

'Opa is onbetaalbaar' in Teratina

26 februari 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

EETHEN - Toneelvoorstelling ·OPA IS ONBETAALBAAR" door toneelvereniging "Uit Vriendschap" uit Nederhemert

Entree: € 6,00
Dorpshuis Teratina te Eethen
Zaal open vanaf 19.00 uur
Kaarten bij voorkeur bestellen via info@teratina.nL

Huwelijkszwendelaar graaf Felix heeft zich in pension Wimmei genesteld, waar eigenaresse Roosen haar vvriendin Milly meteen voor zijn charmes vallen. Niet verwonderlijk want hun mannen, Walter en Oscar, zijn geen schoolvoorbeelden van oprnerkzame echtgenoten. Toch heeft Walter ondertussen wel in de gaten dat er iets speelt.

Samen met Oscar neemt hij daarom deel aan een gefingeerde overlevingstraining, om direct na zijn vertrek weer terug te keren en in z'n eigen pension een klamer te huren als 'mevrouw' Waltine. Kort daarna verschijnt ook Oscar weer ten tonele, verkleed als controleur van de zdenpolitie. En vanaf dat moment kan de toeschouwer zijn borst wel nat mallen. Zeker, als men nog in aanmerlling neemt dat Walter nog in de kleren moet kruipen van een rocker en daarna met de wulpse Poeske (die op zoek is naar Oscar) in hetzelfde bed terecht komt, terwijl Oscar noodgedwongen als zjn zus moet fungeren en aansluitend de verloofde wordt van oplichter graaf Felix.

Opa scharrelt tussen dit alles door als een vergeetachtige oude sukkelaarr. die voor letterlijk niets meer te gebruiken is.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Toneelvereniging Uit Vriendschap

Eethen

info@teratina.nl
Deel dit bericht met je vrienden!