vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Toneelavonden OV Prinses Margriet

Toneelavonden OV Prinses Margriet

19 februari 2016
Van vrijdag 19 februari 2016 tot en met zaterdag 20 februari 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

VEEN - Oranjevereniging Prinses Margriet organiseert dit jaar twee toneelavonden.

Vrijdag 19 en zaterdag 20 februari zal Toneelvereniging Uit Vriendschap uit Nederhemert het stuk “Opa is onbetaalbaar” ten beste geven in het Dorpshuis in Veen.

De zaal is vanaf 19.00 uur open.

U kunt uw kaartjes telefonisch reserveren.

De kaartjes kosten € 4.00 voor leden en € 7.50 voor niet leden.

Kaartjes kunnen worden betaald en afgehaald op 16 of 17 februari 2016, tussen 19.00 en 20.00 uur aan de Grotestraat 57 te Veen.

Niet opgehaalde kaartjes zullen worden doorverkocht, dus noteer deze datums goed nadat u gereserveerd heeft.

GEEN opties te nemen op beide avonden. U dient dan ook bij uw reservering duidelijk te vermelden voor welke avond u wilt reserveren!!

‘OPA IS ONBETAALBAAR’
Huwelijkszwendelaar graaf Felix heeft zich in pension Wimmel genesteld, waar eigenaresse Roos en haar vriendin Milly meteen voor zijn charmes vallen. Niet zo verwonderlijk, want hun mannen Walter en Oscar, zijn geen schoolvoorbeelden van opmerkzame echtgenoten. Toch heeft Walter ondertussen wel in de gaten dat er iets speelt. Samen met Oscar neemt hij daarom deel aan een gefingeerde overlevingstraining, om direct na z'n vertrek weer terug te keren en in z'n eigen pension een kamer te huren als ‘mevrouw’ Waltine. Kort daarna verschijnt ook Oscar weer ten tonele, verkleed als controleur van zedenpolitie. En vanaf dat moment kan de toeschouwer z'n borst wel nat maken. Zeker, als men nog in aanmerking neemt dat Walter nog in de kleren moet kruipen van een rocker en daarna met de wulpse Poeske (die op zoek is naar Oscar) in hetzelfde bed terecht komt, terwijl Oscar noodgedwongen als zijn zus moet fungeren en aansluitend de verloofde wordt van oplichter graaf Felix. Opa scharrelt tussen dit alles door als een vergeetachtige oude sukkelaar, die voor letterlijk niets meer te gebruiken is.

Bent u ook nieuwsgierig geworden en ook zo benieuwd hoe dit af gaat lopen...

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Oranjevereniging Prinses Margriet

Veen

0416-693689

Deel dit bericht met je vrienden!