zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Gaven van de Heilige Geest

Gaven van de Heilige Geest

18 februari 2016
Van donderdag 18 februari 2016 tot en met donderdag 03 maart 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Een aantal keer in het jaar wordt er een themacursus georganiseerd als Cursus Theologische Vorming voor gemeenteleden. Dit is een korte cursus van drie opeenvolgende donderdagavonden, waar een thema behandeld wordt.

Ook dit voorjaar is er weer een themacursus uitgaande van de Cursus Theologische Vorming voor gemeenteleden. Deze themacursus is toegankelijk voor iedereen. Een vooropleiding is niet noodzakelijk. Iedereen die zich wil verdiepen in de woorden van de Bijbel is welkom.

Themaserie “De gaven van de Heilige Geest”
Donderdag 18 februari: Introductie op het werk van de Heilige Geest en dan specifiek de gaven van de Geest. Na de pauze gaan we nader in op de gave van tongentaal (ds. B.J.P. de Bruin - Hervormd Andel).

Donderdag 25 februari: Gaven van de Geest in het kader van 1 Corinthe en de gave van profetie.(ds. M.H. Vastenhout - Hervormd Eethen en Drongelen)

Donderdag 3 maart: De werking van de Heilige Geest op enkele momenten in de kerkgeschiedenis. Na de pauze gaan we in op gaven van genezingen. (ds. M. van de Ruitenbeek - Hervormd Hank en Dussen)

Leestip: Een boekje wat een goede en makkelijk leesbare introductie is op dit thema: M.M. van Campen, De Gereedschapskist van de heilige Geest. de negen Geestesgaven, Heerenveen, 2011.

Algemene informatie
Tijd: donderdagavond van 19.30 – 21.15 uur

Plaats: Willem van Oranje College, Perzikstraat 7 te Wijk en Aalburg.

Kosten:€ 30,- Echtpaar 50,00 (Cursusmateriaal inbegrepen)

Meer informatie: ds. J. Brouwer uit Veen: predikant@hervormdveen.nl

Opgeven kan via telefoon of email.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Theologische Vorming Aalburg

Wijk en Aalburg

06-46470649

fiavanwijk@gmail.com www.cursustvgaalburg.nl
Deel dit bericht met je vrienden!