vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

De Flageolettes op Kasteel Dussen

De Flageolettes op Kasteel Dussen

18 februari 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Donderdag 18 februari treden in Kasteel Dussen De Flageolettes op met muziek uit verschillende tijden en landen, en uit het hart!

De Flageolettes zijn Femke op gitaar/accordeon, Marlon op contrabas, Yvonne op saxofoon/klarinet/dwarsfluit en Lielian op drums/percussie. Soms is er ook viool, trompet, banjo of kazoo, maar altijd zang. Het is een uniek kwartet. Vier vrolijke dames die met onbegrensde muzikale mogelijkheden vriend en vijand verbazen met een zeer gevarieerd repertoire. Muziek van vroeger tot nu, van tango tot jazz, van Nederland tot Zuid-Amerika en via Rusland weer terug. Engelse popklassiekers, legendarische Franse chansons, zwoele Zuid-Amerikaanse klanken, Russische folksongs enz. zorgen dat de aandacht nergens verslapt en dat iedereen zich afvraagt ' Wat zal er nu komen?'.

Naast hun muzikale expressie, hebben ze ook een uiterst sympathieke uitstraling en een aanstekelijke interactie met het publiek.

En voor nog meer nieuwsgierigen: 'Flageolettes' betekent octaaffluiten, drumstokken en spillebenen. Kom dat horen en zien!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!