vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Ledenvergadering Nieuwendijkse Oranjevereniging

Ledenvergadering Nieuwendijkse Oranjevereniging

15 februari 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - In dorpshuis Tavenu aan Singel 16a wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Nieuwendijkse Oranjevereniging gehouden.

Alle leden worden hierbij van harte uitgenodigd voor het bijwonen van deze vergadering. Op de agenda staan onder andere de volgende punten: een verslag van de afgelopen feestweek, het voorlopige programma van de feestweek 2016 met betrekking tot de data en de activiteiten en de stemming voor de nieuwe bestuurssamenstelling.

"Graag stellen we de nieuwe bestuurskandidaten aan u voor, horen we wat u van ons programma voor Koningsdag en de feestweek vindt en willen we graag samen met u als lid de voortgang van onze vereniging bespreken.  Zoals elk jaar gaan we weer ons uiterste best doen om alles zo goed als mogelijk georganiseerd te krijgen en hopen we op een leuke en gezellige Koningsdag en feestweek in 2016.

Kom daarom indien mogelijk naar de vergadering om te stemmen voor het nieuwe bestuur en te horen wat de plannen zijn voor Koningsdag en de feestweek."

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!