zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Jeugdmuziekdag Altena naar Frankrijk

Jeugdmuziekdag Altena naar Frankrijk

13 februari 2016
Van 09:30 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK -  Jeugdmuziekdag Altena 2016 in  't Verlaat Almkerk

Eén keer per jaar organiseert de Stichting Jeugdmuziekdag Altena dit evenement: een muzikale dag voor alle muzikale jeugd tot 21 jaar uit het Land van Heusden en Altena.

In 2016 is deze dag op zaterdag 13 februari.
Dit jaar gaan we op een muzikale reis naar Frankrijk met het thema 'La Musique de France'.

Maar liefst 95 jeugdige muzikanten uit het Land van Heusden en Altena hebben zich aangemeld om een hele dag muziek te komen maken.

Om 10.30 uur start de repetitie met het hele orkest. De reeds toegestuurde muziekstukken worden dan doorgespeeld. Na de lunch volgen er groepsrepetities en met opnieuw een gezamenlijke repetitie wordt de middag afgesloten.

Vanaf 19.00 uur is het slotconcert en worden de muziekwerken die overdag zijn ingestudeerd, zoals Les Misérables, Stromae en Cancan, ten gehore gebracht. Iedereen die hiervoor belangstelling heeft, wordt van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn, zodat u zelf kunt horen hoeveel plezier jeugdige muzikanten aan muziekmaken beleven.

De toegang is gratis!

Adres:
't Verlaat 1
4286 DB Almkerk

Stichting
De Stichting Jeugdmuziekdag Altena is opgericht in 2011 en heeft ten doel het organiseren van een Jeugdmuziekdag voor muzikanten tot 21 jaar in de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!