vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bandavond dorpshuis De Oude School

Bandavond dorpshuis De Oude School

30 januari 2016
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

DRONGELEN - Bandavond in dorpshuis Drongelen

In de muziekwereld van tegenwoordig zijn DJ’s toonaangevend. Daarentegen hebben bands het moeilijk om hun kunsten te laten horen, laat staan beginnende/ onbekende bands.

Bands oefenen veel en vaak, maar het gaat uiteindelijk om het optreden voor publiek. Cafe’s zijn er lang en na niet meer zoveel als vroeger, dus zijn er veel minder plekken om op te treden en dus om podiumervaring op te doen.
Er zijn heel veel mensen die niet van de hedendaagse techno/house houden. Dit zijn de liefhebbers van live-muziek. Live-muziek waar je de muziekkanten kunt zien en horen spelen. “Puur natuur”, dus. Maar vindtje tegenwoordig nog de plekken om naar een bandje te luisteren?

Dorpshuis De Oude School in Drongelen organiseert op zaterdag 30 januari een bandavond. Op deze avond zullen 2 bands komen optreden. Er wordt een podium opgebouwd en geluidstechnisch zullen de bands bijgestaan worden door het dorpshuis. Enkele vrijwilligers van het dorpshuis hebben hierin veel ervaring. Zij gaan namelijk regelmatig met een band mee als geluidsman.

De bands die op deze bandavond komen optreden zijn White Elephant en Solid Sound. Deze bands zullen voor een spetterend optreden zorgen. Wil je al iets meer weten over deze 2 bands, kijk dan op de facebookpagina van het dorpshuis, www.facebook.com/oudeschooldrongelen.

De avond begint om 20.00 uur en de entree is uiteraard gratis.

Dus voor een leuk avondje uit met een goed stuk live-muziek, dorpshuis De Oude School in Drongelen. Waar een klein dorp groot in kan zijn.

Info

Organisator:

Adres:

Dorpshuis De Oude School

Drongelen

Deel dit bericht met je vrienden!