donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Wethouder De Jong reikt verkeerscertificaat uit

Wethouder De Jong reikt verkeerscertificaat uit

25 januari 2016
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Groen Licht! voor Hoppas Dussen. Wethouder Wim de Jong reikt verkeerscertificaat uit 

Op maandag 25 januari reikt  wethouder Wim de Jong het GroenLicht! Verkeerscertificaat uit aan het Kinderdagverblijf van Hoppas in Dussen.

Locatie:
Muilkerk 22 in Dussen (in het gebouw van basisschool De Sprankel)

Het kinderdagverblijf ontvangt dit certificaat “Groen Licht” omdat zij op meerdere manieren hebben laten zien dat ze de verkeersveiligheid en verkeerseducatie van jonge kinderen bevorderen en daar ook de ouders bij betrekken.

Het gemeentebestuur vindt aandacht voor verkeersveiligheid ook voor de jongste inwoners, van groot belang. Zodra een ouder met zijn kind de deur uitgaat, nemen ze beiden deel aan het verkeer. Dat betekent echter nog niet dat iedere volwassene die met kinderen op pad gaat, deze situatie ook gebruikt om kinderen op te voeden tot veilige verkeersdeelnemers.

Juist op jonge leeftijd zijn kinderen erg gevoelig voor het inslijpen van goede gewoontes en ook op heel jonge leeftijd nemen ze al veel waar, van wat er in hun omgeving gebeurt. 

Om veel ouders en opvoeders van jonge kinderen en natuurlijk de kinderen zelf  te bereiken zijn peuterspeelzalen en kinderdagverblijven (de kindcentra) een belangrijke schakel.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Werkendam

Werkendam

(0183) 50 72 12

info@werkendam.nl www.werkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!