vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

Nieuwjaarsconcert Kunst Na Strijd

16 januari 2016
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - Kunst Na Strijd zal 2016 natuurlijk muzikaal inluiden. Zoals u gewend bent, zal KNS ook dit jaar een leuk concert verzorgen op de derde zaterdag in het nieuwe jaar. Wel is gekozen voor een nieuwe aanpak. Eigenlijk zal er meer een nieuwjaarsborrel worden georganiseerd, waarbij Kunst Na Strijd de muziek verzorgd. Dat betekent leuke, toegankelijke en bekende muziek in een ongedwongen en gezellig sfeer.

Geen traditioneel nieuwjaarsrepertoire, maar leuke, vlotte en herkenbare muziek.
Natuurlijk wordt ook het Opleidingsorkest hierbij betrokken. De leden van dit orkest zullen voor een drietal nummers aanschuiven bij het Harmonieorkest. Gezamenlijk spelen zij onder leiding van de dirigent van het Opleidingsorkest, Olaf Baeke, 3 werken. Muziek die de jeugd zeer aanspreekt, zoals bijvoorbeeld muziek uit de film “Frozen”.
Verder speelt het Harmonieorkest onder leiding van Hans Verheij een zeer gevarieerd programma. Zo komt onder andere muziek van “The Beatles” en van “Queen” voorbij, maar ook een leuke compilatie van een groot aantal bekende marsen.

Tijdens het concertje is uiteraard de bar geopend zodat u samen met bekenden het glas kunt heffen op het nieuwe jaar.

Op deze avond zullen de leden van het Opleidingsorkest aanschuiven bij het Groot Orkest. Enkele nummers uit het repertoire van het Opleidingsorkest worden gespeeld onder leiding van hun dirigent Olaf Baeke. Andere werken worden door het Harmonieorkest uitgevoerd onder leiding van Hans Verheij. Het belooft een gezellig avond te worden!

Natuurlijk is, zoals u van ons gewend bent, ook deze avond gratis toegankelijk.

Aanvang 19.30 uur, in ’t Rondeel te Woudrichem op zaterdag 16 januari.

Dirigenten, bestuur en leden van Kunst Na Strijd hopen u te mogen begroeten.

Info

Organisator:

Adres:

Muziekvereniging Kunst Na Strijd

Woudrichem

Deel dit bericht met je vrienden!