zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Powerhouse Sport Awards

Powerhouse Sport Awards

15 januari 2016
Van 19:00 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Vanaf 19.00 uur barst het sportfeest los in d'Alburcht te Wijk en Aalburg.

De 22ste editie van de regionale sportverkiezingen: Powerhouse Sport Awards 2015.

Er zijn 35 sportmannen en -vrouwen genomineerd (download).

In 2014 was Marianne Vos bijvoorbeeld Sportvrouw Senioren en Lars Boom Sportman Senioren, Elkemieke van Maanen was dat bij de junioren vrouwen, Coen Swijnenburg bij de junioren mannen. Zwemster Annette Wijna was sportmaster voor 2014.

Jury
Vrijdagavond worden in d'Alburcht de prijzen bekend gemaakt en in de dagen daarvoor worden de punten verdeeld door Han Looijen (wethouder Zaltbommel), Pim Bouwman (wethouder Aalburg), Mariska Hak (Dussen), Arie Eikelenboom (manager zwembad AquaAltena, Oosterhout), Hans Verbeek (Wijk en Aalburg), Jarno Boutkam (Zwolle), Kees Klijn (Drunen), Paul Frenken (Nijmegen), Pieter Jan van Eck (Nieuwaal), Tom Oostra (Hoofdredactie Het Kontakt), Hans Brekelmans (Wethouder Waalwijk), Pieter van de Ven (Wethouder Werkendam).

Respect
Voorzitter Jetty Duister laat weten: 'Ieder jaar opnieuw blijkt dat regionale sporters, bestuursleden, supporters en andere belangstellenden het leuk vinden elkaar één keer per jaar te ontmoeten en kennis te nemen van elkaars prestaties. Minder bekende sporten doen niet onder voor de populaire en de topsporters willen graag een voorbeeld zijn voor de jonge talenten. Alle genomineerden tonen veel respect voor elkaars prestaties op welk niveau dan ook.

Als voorzitter vind ik het belangrijk om alle genomineerden de aandacht te geven die zij verdienen. Ik doe dat door me zo goed mogelijk te verdiepen in de sport(ers). De jury door haar professionele oordeel, sponsors en pers door hun bijdragen, vrijwilligers door hun inzet én de sporters door hun aanwezigheid. Dan kun je alleen maar trots zijn op het blijvend enthousiasme van iedereen. We organiseren niet alleen sportverkiezingen, maar ook een event als MPower2Move, workshops en clinics. Kortom: een ijzersterke formule en een goed format garanderen telkens een memorabele bijeenkomsten. 15 januari 2016 staat de 22 ste editie van de verkiezingen op de kalender. Een feestelijk programma vol sport, sensatie, muziek en entertainment.'

Lees ook het artikel op Aalburg.net

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Powerhouse Sport Awards

Wijk en Aalburg

06-108 55 208

info@powerhouse-sportawards.nl www.powerhouse-sportawards.nl
Deel dit bericht met je vrienden!