dinsdag 16 april 2024

Alles over Altena

Foto- en filmpresentatie Oud Woerkum

Foto- en filmpresentatie Oud Woerkum

27 december 2015
Van 14:00 uur tot en met 17:00 uur

WOUDRICHEM - Ook dit jaar organiseren Aart en Anja de Joode, verzamelaars van Oud Woerkum (Woudrichem) in samenwerking met Kim en Karin Hak van het Rondeel een fotopresentatie over de Woerkummers uit het Woudrichem voor 1970.

Deze beelden worden vertoond op een groot videoscherm. Verenigingen zoals onder andere Wandelvereniging Margriet, voetbalvereniging de Stormvogels, maar ook gezinsfoto’s komen voorbij. Net als klassenfoto’s van 't Rattekastje in de Bagijnestraat of de openbare en christelijke school in de Hugo de Grootstraat. Ook foto’s van de vele feesten die er in het oude Woerkum zijn geweest, komen voorbij.

Alle foto’s gaan gepaard met een toelichting, waarbij aanvullingen door het publiek weer van harte welkom zullen zijn. Tevens zijn deze nieuwe gegevens dan weer een aanvulling op de site van Aart en Anja, OudWoerkum.nl.

Als aanvulling op deze middag zullen er twee oude  films uit de jaren '50 worden vertoond.

Arie Metz, Woerkums verhalenverteller, zal deze middag aanwezig zijn om een tweetal Woerkumse verhalen te vertellen, vergezeld door bijpassende beelden. Velen weten dat dit zal worden gedaan op de gezellige en smeuïge manier zoals alleen Arie dat kan.

De zaal gaat om 13.15 uur open.

Toegang tot deze middag is gratis.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Oud Woerkum

Woudrichem

0183-304157 | 0650 4

aart@oudwoerkum.nl www.oudwoerkum.nl
Deel dit bericht met je vrienden!