vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Kerstviering Focus op God

Kerstviering Focus op God

25 december 2015
Van 10:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK - Kerstviering: Aan wie geef jij je waardebon?

Op 25 december organiseert Focus op God  van 10:00 - 12:00 uur een overheerlijke kerstbrunch. Die zal in het teken staan van het thema 'You are so special'.

Tijdens deze leuke, eigentijdse kerstviering wordt iedereen in de watten gelegd met een heerlijke brunch, gezelligheid en gastvrijheid. Iedereen mag genieten! Je bent niet alleen zelf hiervoor van harte uitgenodigd, ook één of meerdere mensen die jij heel waardevol vindt zijn van harte welkom. Je kunt hen hiervoor heel persoonlijk uitnodigingen door hen een waardebon te geven. Deze waardebonnen zijn in de komende zondagen rondom de samenkomsten te verkrijgen.

Indien je nog geen waardebon hebt ontvangen, zorg dat je die op één van de komende zondagen alsnog in bezit krijgt. Geef hem vervolgens aan iemand waaraan je wilt laten merken dat je hem of haar speciaal en waardevol vindt en waarvan je verlangt dat hij of zij God (beter) leert kennen.

De kerstbrunch willen we als gemeente gezamenlijk aanbieden aan onze speciale gasten. De organisatie daarvan is dan ook een gezamenlijke verantwoordelijkheid. Hoe meer mensen hun steentje bijdragen, hoe minder werk er per persoon verzet hoeft te worden.

Als jij graag meehelpt aan de organisatie van de kerstbrunch, dan kan je je tijdens de komende zondagen aanmelden bij Henry Fiege. Alvast hartelijk dank voor je dienstbaarheid.

We zien uit naar een heerlijke kerstviering!

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Focus op God

Almkerk

info@focusopgod.nl www.focusopgod.nl
Deel dit bericht met je vrienden!