zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

STAR Basketbaltoernooi

STAR Basketbaltoernooi

22 december 2015
Van 09:30 uur tot en met 17:00 uur

WERKENDAM - STAR-Basketbaltoernooi

Voor alle leerlingen van groep 4 t/m 8 van de basisscholen in de gemeente Werkendam.

Op dinsdag 22 december is er weer het jaarlijkse STAR-Basketbaltoernooi in Sporthal de Crosser dat Bart samen met BC Virtus organiseert. Kinderen van groep 4 t/m 8 van de basisschool kunnen meedoen aan het toernooi. 's Ochtends van 9.30 uur tot ongeveer 12.00 uur zijn de teams van groep 4 en 5 aan de beurt en 's middags van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur de groepen 6, 7 en 8.

Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 spelers. Dit hebben we zo gedaan omdat spelers op die manier veel balcontact hebben en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Je team mag uit alleen jongens/meisjes bestaan, maar ook gemixt zijn. We proberen een zo eerlijk mogelijke verdeling te maken in de poules. Meedoen om te winnen is natuurlijk superleuk, maar tijdens het toernooi zal er ook worden gekeken naar wie het beste STAR-team is. Een STAR-team is een team die de onderdelen van STAR: Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect in hun wedstrijden kan laten terug komen.

Je kunt je als team aanmelden door een mail te sturen naar Suzanne Kuipers: suzanne.kuipers@werkendam.nl. In deze mail moet de volgende informatie komen te staan: Namen van de spelers (minimaal 3 en maximaal 5), teamnaam (die mag je zelf verzinnen), kleur shirt waar je in gaat spelen en in welke groep je op school zit. Ook voor vragen kun je naar dit adres mailen.

Je kunt je team tot uiterlijk 16 december aanmelden!

Info

Organisator:

Adres:

BART in Werkendam

Werkendam

Deel dit bericht met je vrienden!