dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

XGP “in-de-herfst-van-je-leven-festival”

XGP “in-de-herfst-van-je-leven-festival”

27 november 2015
Van 20:30 uur tot en met 00:00 uur

NIEUWENDIJK - Optreden van een aantal legendarische bands op in Xinix tijdens de XGP-avond.

De XGP’ers zijn op zoek gegaan naar muzikale historie en het is gelukt om weer 3 bands op het Xinixpodium te brengen. Uit de regio treden “Arno&Grafje” (Andries Bax en Henk Scherff ondersteund door Sandra van Rosmalen) en “16-over-9” op en uit Tilburg betreden “The Miners of Muzo” het Xinixpodium.

The Miners of Muzo hebben het 15 jaar(!) heeeel rustig aan gedaan, maar kwamen er toch wel achter dat muziek toch echt live op het podium gebracht moet worden. Geen ’60 retro geneuzel of purisme, maar het hart op de juiste plaats en loos gaan met overtuiging! Op hun nieuwe cd “Really…is that a fact” tonen The Miners aan dat het weer tijd is voor gitaarmuziek met diepgang zonder al te veel clichés.
De programmering van het In-de-herfst-van-je-leven-festival is dat om 21.00 uur Arno&Grafje beginnen, daarna speelt 16-over-9 en als afsluiter treden The Minors of Muzo op.

Het belooft dus wederom een XGP-avond te gaan worden waar nog lang over nagepraat gaat worden en die jullie dus niet mogen missen.
Xinix gaat vrijdag de 27ste om 20.30 uur open. Meer info op www.minersofmuzo.com  

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

Website:

Poppodium Xinix

Nieuwendijk

0183 - 405 808

www.xinixweb.nl
Deel dit bericht met je vrienden!