vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Meeting met Maas!

Meeting met Maas!

26 november 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - MAAS! presenteert een programma met interviews, humor, discussie en debat. Van, voor en door vestingbewoners en natuurlijk voor iedereen die geïnteresseerd is in het wel en wee van de historische vesting van Woudrichem en de directe omgeving.

Wilt u MAAS! live meemaken in het Arsenaal van Woerkum? Robert Salomons en een nieuwe presentatrice ontvangen spraakmakende bekende en onbekende gasten. Deze uitzending van het onafhankelijk bewonersplatform van Woerkum beloofd weer veel informatie en nieuws over de vesting en directe ommelanden.

INFORMATIE OVER MAAS!
De uitzending begint op 26 november om 20.00 uur, u wordt voor de beste plekken om 19.30 uur verwacht in de studio special voor die avond ingericht in het Arsenaal aan de Kerkstraat te Woudrichem. Kom op de fiets, de parkeerplaatsen zijn beperkt.De toegang is gratis. Dat is dankzij de gastvrijheid van de Arjan van Dijk groep. Het wordt daarom bijzonder op prijs gesteld alt u een drankje bestelt. In geen geval is het toegestaan om zelf uw consumpties mee te nemen.

COMPLEET AVONDJE UIT!
Met muzikale omlijsting, een drankje en gezellige afterparty staat MAAS! ook voor deze aflevering garant voor een compleet avondje uit.

RESERVEREN?
Wilt u reserveren laat dan onderstaand een bericht achter. Wij heten u bij voorbaar al welkom. Nogmaals, wees op tijd voor de beste plekken!

Info

Organisator:

Adres:

Website:

Deel dit bericht met je vrienden!