vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Infoavond opvang vluchtelingen

Infoavond opvang vluchtelingen

25 november 2015
Van 19:30 uur tot en met 00:00 uur

WOUDRICHEM - De gemeente Woudrichem houdt een avond om met inwoners te praten over eventuele opvang van vluchtelingen. Er zijn op dit moment in Woudrichem geen concrete plannen voor opvang.

De avond is bedoeld om informatie te delen over wat er landelijk speelt: welke vormen van opvang zijn er, wie bepaalt hoeveel vluchtelingen ergens komen, hoe werkt het COA?

De gemeente laat weten: 'Daarnaast is er ruimte om samen te praten over wat wij in Woudrichem - inwoners, organisaties, de gemeente - kunnen betekenen in de huidige vluchtelingencrisis: wat willen we en kunnen we bieden als het om opvang van vluchtelingen gaat, welke mogelijkheden zien we, waar liggen onze grenzen?'

Na dit gezamenlijke gesprek kan iedereen in meer informele sfeer verder praten op een ‘marktplein’ waar ook verschillende organisaties aanwezig zijn, betrokken bij hulp aan vluchtelingen.

Zo kunt u kennismaken met Vluchtelingenwerk, de stichting GAIN of informeren naar vrijwilligerswerk via stichting De Vleet.

De bijeenkomst wordt gehouden in het gemeentehuis van Woudrichem (Raadhuisplein 1), begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Gemeente Woudrichem

Woudrichem

0183-308100

gemeente@woudrichem.nl www.woudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!