vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Bandavond in De Pomp

Bandavond in De Pomp

21 november 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

ALMKERK -  BANDAVOND MET MUZIEK VAN EIGEN BODEM...

Deliver maakte haar opwachting in De Pomp ruim een jaar geleden tijdens de Pomp Stage Experience. Dat beviel wederzijds heel goed zodat een vervolgoptreden niet vreemd is. Op 21 november staan die gasten dus weer op het podium. De band bestaat uit Wim Schreuders (drums), Huib Sack (gitaar), Toon van Gils (bas). De band krijgt zijn heerlijk en eerlijke eigen sound door de niet te evenaren Renée Schreuders achter haar eigen zangmicrofoon. Inmiddels is de band ook uitgebreid met een toetsenist, dus dat wordt gewoon meer dan een feestje! De band speelt voornamelijk covers van de legendarische Darell Mansfield: de christelijke rocker die zichzelf extra ondersteunde met een heel eigen mondharmonica-geluid.

Daarnaast is het podium beschikbaar voor Jan van den Bogaard uit Wij en Aalburg. Een singer/songwriter met een gevarieerd repertoire in zowel Nederlands als Engels. De stijl is te omschrijven als Pop/Folk/Country en samen te vatten als luister- en meezingliedjes. Jan begeleidt zichzelf op akoestische gitaar. Zo biedt deze muzikale avond in De Pomp een gevarieerd aanbod maar wel allemaal van eigen bodem. Zorg dat je er bij bent.  

De Pomp gaat zoals gebruikelijk om 20.00 uur open, toegang is gratis! Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk.

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

JC De Pomp

Almkerk

06-25437144

contact@depomp.com www.depomp.com
Deel dit bericht met je vrienden!