vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Intocht Sinterklaas

Intocht Sinterklaas

21 november 2015


WOUDRICHEM - Sinterklaas komt op zaterdag 21 november rond 15:00 uur aan in de historische haven van Woudrichem. Dit jaar zal hij, in tegenstelling tot andere jaren, aanmeren aan de steiger bij de wandelbrug achterin de historische haven. Op de pakjesboot zal gezellige muziek klinken. Sinterklaas loopt met zijn Pieten over de steiger omhoog richting de parkeerplaats nabij de camping. Sinterklaas zal daar een welkomstwoord houden, want hij is heel blij dat hij weer zoveel lieve kinderen mag verwelkomen! Vervolgens gaat er een gezellig feest van start met DJ Thomas! Lekker dansen en springen met de Pieten!

Om de veiligheid te kunnen waarborgen hebben wij als organisatie de volgende maatregelen genomen:
– er zijn duikers aanwezig om op de veiligheid in het water toe te zien.
– er staan op verschillende plaatsen verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden en u als bezoeker de weg te wijzen.
– er is EHBO aanwezig om eventuele hulp te bieden
– er staan dranghekken om delen van de wandelbrug af te sluiten, zodat Sinterklaas veilig kan aanmeren. Daarnaast staan er dranghekken ter afsluiting van het verkeer en langs het pad richting het strand zodat de kinderen daarop kunnen staan om Sinterklaas nóg beter te kunnen zien.

* uiteraard bent u zelf verantwoordelijk voor uw kind(eren).
** u bent vrij om onderlangs of bovenlangs de wal mee te lopen om Sinterklaas binnen te halen, dit doet u op eigen risico.

Sinterklaasstichting Woudrichem is de stichting die de activiteiten rondom de intocht van Sinterklaas in Woudrichem en andere festiviteiten organiseert.

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Sinterklaasstichting Woudrichem

Woudrichem

Mirjam@sinterklaaswoudrichem.nl www.sinterklaaswoudrichem.nl
Deel dit bericht met je vrienden!