woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

De Golem en de Huzaar; een muzikaal reisverhaal

De Golem en de Huzaar; een muzikaal reisverhaal

19 november 2015
Van 20:00 uur tot en met 00:00 uur

DUSSEN - Donderdag 19 november om 20.00 uur neemt Sahand Sahebdivani - uitgeroepen tot de verhalenverteller van 2014! - u in Kasteel Dussen mee op een zinderende reis oostwaarts onder de bezielende begeleiding van Trio C tot de Derde op viool, klarinet en accordeon.

Sahand is op zijn derde met zijn ouders Iran ontvlucht. Op paarden trokken zij over besneeuwde bergtoppen. Alles moesten zij achterlaten, maar verhalen mochten mee. In Amsterdam aangekomen vertelde zijn vader de verhalen over oude helden en wijze koningen, maar ook over zijn oma en de straat waar hij opgroeide. De volwassen Sahand vindt het nu zijn beurt om de oude verhalen door te geven. In kasteel Dussen krijgt hij versterking van Trio C tot de Derde, bestaande uit Carel den Hertog (viool), Caspar Terra (klarinet) en Coos Lettink (accordeon). De drie muzikanten reisden door Oost-Europa, Turkije, Iran, Pakistan en India. Onderweg maakten ze muziek met de mensen die ze tegenkwamen. Met die schat aan nieuwe melodieën zullen ze de verhalen van Sahand in zijn ‘De Golem en de Huzaar’ muzikaal onderstrepen.

Het voorspelt een geweldige avond te worden, want het trio was al eerder op het kasteel te zien met een weergaloos optreden. Deze avond, met deze charismatische verhalenverteller, wordt minstens zo mooi!

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Kasteel Dussen

Dussen

06-22150247

info@kasteel-dussen.nl www.kasteel-dussen.nl
Deel dit bericht met je vrienden!