donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Intocht Sinterklaas en feestmiddag

Intocht Sinterklaas en feestmiddag

14 november 2015
Van 14:30 uur tot en met 00:00 uur

WIJK EN AALBURG - Op uitnodiging van W.S.V. Wandelvreugd zal Sint Nicolaas op zaterdag 14 november weer naar Wijk en Aalburg komen. Als alles volgens plan verloopt zal pakjesboot David om ongeveer 14.30 uur aanmeren aan de steiger van de Wijkse Bol.

Natuurlijk komt hij niet alleen, naast heel veel pakjes en snoep heeft hij ook weer zijn vertrouwde Pieten bij zich om dit
genot te verdelen onder de aanwezige kinderen. Burgemeester Naterop zal aanwezig zijn om de Sint te begeleiden naar
d ‘Alburcht waar de beheerders de families Van Loon, geheel belangeloos, de Ridderzaal beschikbaar hebben gesteld
voor het grote Sint Nicolaasfeest en waar onze verenigingsgastheren en dames klaar staan om al onze gasten te ontvangen
en daar waar nodig bij te staan met diversen spelletjes etc.

Wij zijn daar om een kinderfeest te vieren dat na de officiële ontvangst door burgemeester Naterop zal los barsten. En mocht u daar problemen mee hebben, of het niet eens zijn met andere ontwikkelingen tijdens deze middag, kom dan naar ons, daar zijn wij voor. Wij zijn er voor de kinderen en hun families en wij hopen dat iedereen zal genieten van deze middag. De kinderen met spel, zang, muziek, dans en natuurlijk heel veel snoep en de ouders, familie en vrienden van de gezelligheid en sfeer in hun eigen deel van de zaal.

Iedereen is welkom op deze openmiddag van W.S.V. Wandelvreugd waar je gewoon in en uit kunt lopen zonder enige verplichting, akkoord wij hebben een grabbelton en verkopen lootjes om de kosten enigszins in de hand te houden, maar dat alles op vrijwillige basis!

Er is maar een verplichting en dat is genieten, want als je geniet dan straal je dat ook uit, en dat maakt deze middag zo mooi! En is ook het enige wat onze sponsoren van ons vragen, "maak er een mooie middag van"!

Organisatie
W.S.V. Wandelvreugd
p/a A. Vos
Herrebeugel 33 te Wijk en Aalburg

(Archieffoto Sinterklaas in Aalburg)

Info

Organisator:

Adres:

Wandelsportvereniging Wandelvreugd

Wijk en Aalburg

Deel dit bericht met je vrienden!