dinsdag 23 april 2024

Alles over Altena

Bijbel Open Avond

Bijbel Open Avond

05 november 2015
Van 20:00 uur tot en met 22:00 uur

WERKENDAM - Bijbel Open Avond - Broeder Maarten Ezinga zal de bijbel voor ons openen in het Hervormd Jeugdgebouw “de Bron”.

Ezinga zal met ons verder gaan in het 9e hoofdstuk uit het Openbaring van Jezus Christus aan Johannes. Johannes ziet de vijfde engel op een bazuin blazen. Een put van de afgrond werd geopend en er steeg rook op uit de put waardoor de zon en de lucht verduisterd werden. En uit deze rook kwamen sprinkhanen op die macht hadden gekregen om schade toe te brengen aan de mensen die niet door de Here God verzegeld waren aan hun voorhoofd. Ze mochten niemand doden, maar wel pijnigen, 5 maanden lang. Deze mensen zullen naar de dood zoeken, maar niet vinden. Vreselijke beelden schildert Johannes hier ons. Maar deze beelden zijn bedoeld omdat er nog tijd is om u/jou te bekeren en opnieuw of voor het eerst naar God toe te gaan. Hij wil en zal, om Christus wil, al uw/jouw zonden vergeven. Geeft daarom uw/jouw leven volkomen aan Hem, en lééf. Wacht niet te lang!

Wilt u meer weten wat hij , kom dan luisteren. De deur van de Bron staat wijd open voor een ieder die meer wil horen over de Here en Zijn Woord.

De avond begint om 20.00 uur.

Herv. Jeugdcentrum de Bron,
Kerkstraat 3
Werkendam

Bijbel Open Comité

Info

Organisator:

Adres:

E-mailadres:

Website:

Bijbel Open Comite

Werkendam | Hervormd Centrum

maktritten@hotmail.com www.bijbelopenwerkendam.nl
Deel dit bericht met je vrienden!