vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Premium Denim Event Ballegooyen Modes

Premium Denim Event Ballegooyen Modes

31 oktober 2015
Van 09:00 uur tot en met 17:00 uur

DUSSEN - Ballegooyen Modes organiseert 31 oktober a.s. in samenwerking met Cast Iron het Premium Denim Event

Ter lancering van de nieuwe Cast Iron denim fit range werd in het voorjaar van 2015 de eerste editie van de Premium Denim Tour gehouden. Wegens het grote succes van deze eerste editie en diverse nieuwe denim wassingen dit najaar is met veel enthousiasme een tweede editie georganiseerd. De Denim Tour ging 25 september 2015 van start en toert door het hele land.
Op 31 oktober organiseert het team van Cast Iron denim specialisten in samenwerking met Ballegooyen Modes het Premium Denim Event in Dussen. Deze dag zal geheel in het teken staan van denim. Cast Iron denim specialisten zullen in samenwerking met het personeel van Ballegooyen Modes het winkelend publiek voorzien van uitgebreid jeans advies. Daarnaast ontvangt iedere consument die een Cast Iron denim past een gratis t-shirt.

Denim fit range
De denim fit range bestaat uit twee verschillende modellen; slim fit en tapered fit. Zo bieden wij voor iedere man de juiste pasvorm. Het Cast Iron denim team laat samen met Ballegooyen Modes zien dat de combinatie van slechts twee verschillende pasvormen met unieke wassingen en subtiele maar sprekende details voor iedere man de juiste is.

Heerenweek
Het is deze zaterdag tevens de laatste dag van de Ballegooyen Modes Heerenweek. Gedurende deze week is elke tweede herenbroek voor de halve prijs.

Ballegooyen Modes heeft een webshop op www.ballegooyenmodes.com en is te vinden op diverse social media zoals Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest

Info

Organisator:

Adres:

Telefoon:

E-mailadres:

Website:

Ballegooyen Modes

Dussen

0416 391 230

info@ballegooyenmodes.com www.ballegooyenmodes.com
Deel dit bericht met je vrienden!